Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens stilla rum!

Inom mig ligger minnen
inbäddade sen årtusenden

Mångfald av känslor
alla människor jag känt

Genom tidens murar
bryter sanningen ut

Jag lyfter mot himlen
ett stilla lugn råder

Dagen glittrar sakta
likt gnistrande kristaller

Smakar doften av längtan
faller så vackert i nuet...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-27 07:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men Larsvännen!! Här bidrar du med en helt fantastisk text som berör mitt allra, allra innersta. Så vackert skriven, så sinnlig och underbar. Här blir det ett bokmärke på studs ju! Snacka om välskriven och skön poesi - du kan minsann;-))

"Smakar doften av längtan
faller så vackert i nuet..."

FANTASTISKT formulerat - wow!!
2009-05-27

  Gisela Nordell
"smakar doften av längtan"

En dikt jag läser långsamt

och stannar vid var ord

för att ta in mellan raderna

Som en smekning är denna dikt
2009-05-27

    leelee
Då gör jag det med! Bokmärker.
2009-05-27

  Sturesdotter
En av dina allra bästa dikter!
(har ju inte läst alla..men...denna tog tag i mig)

bokmärkt
2009-05-27

    leelee
Åh så vacker...så vacker...
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin