Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du?


Svindel i en gnisslande fåtölj
Måste sätta mig ner
fast jag redan sitter

Förstår du?

Vill fly
Hotad
av mötande blickar
när jag står själv
framför spegeln

Förstår du?

Platt på rygg
faller jag sakteligen
omkull
igen

Förstår du?
Jag vet inte om jag kan

Trånar efter en gudinnefamn;
livets salta hav
och den närande röda myllan
Att få stå rak och stolt
i fosterställning

Förstår du?

Moder

Jord






Fri vers av Åsa Pyke
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 11:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ofta nog om sommaren kan man längta vinterns snö för glädjen i att ramla baklänges i snö o driva för att forma en ängel
2009-07-14

    ak
Fint!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke