Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se



klotterplanket där människor skriver ner sina tankar

skriver på längden och tvären

skriver av sig ångest och ledsamheter

skriver ner sina fantasier

skriver för skrivandets skull

skriver alla tider på dygnet

skriver allt från politik till skönaste kärleksdikter



mänskligheten tycks bära på en väldigt tung börda...

och jag bär min...




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-27 20:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Every man thinks that his burden is the heaviest" (Bob Marley)
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP