Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropos att vara knäpp...




-Har du papper på att du är klok?

-Jaa..

- Varifrån har de släppt ut dig då?





(alla människor har väl sina små egenheter...mer eller mindre...)




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP