Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född av stjärnstoft!

Stannar du kvar
en stund när jag ber?

Obegränsad är den tid
Som är skapad av stjärnstoft

Avstånd krymper
när vi öppnar oss

Årstider och drömmar
tiden strömmar

En ny dag tar sin början.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-28 07:08



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar dikt at läsa
2009-05-28

  Sturesdotter
Mjukt som en fjäderlätt strykning utmed min kind; tack!
2009-05-28

    sunnanvind
En dikt som berättar om en stor hemlighet ..tidlöshet då man älskar! Underbart skrivet!
2009-05-28

  Junitvillingen
Klart jag stannar kvar vännen!;-) Fin morgonläsning, applåder till dig för denna pärla!
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Mycket fin morgonläsning;=)
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin