Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack min skrivarvän Sturesdotter


Nu minns jag också

 

som sockerdricka

långt ut i fingerspetsarna

gelé i knäna

 

villrådigheten

kanske ska man hålla inne

 

men hjärtat

som hos mig så lätt

svämmar över

 

blev hejdlöst igen

och besvikelsen nära

 

vem kan ta emot

denna vällande

värmevåg

 

somliga blir väl rädda

andra tror inte på äktheten

 

men turen var med i

23 år var det aldrig

minsta lilla tvekan

 

jag minns allt bubbel

och leken som blev allvar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-28 08:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm...härligt..o bättre att ha upplevt o förlorat än att aldrig ha få upplevt !
Jättefint !
2009-05-28

  Sturesdotter
Tack! Du förmedlar och bekräftar mitt pirr på ett så härligt sätt!
2009-05-28

  Carola Bouvin
Ljuv är denna förälskelsenstid och även så mycke fjärills pirr.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP