Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av en oemotstådlig makt

Av en oemotståndlig makt
sögs jag in i logen efter deras koncert
Ja nog har ni allt makt!
Det var ord och inga visor i Sannas koncert!

Somliga kvinnor har dessutom lite extra
Och det var nära jag kram´na
Djävlar att jag inte våga testa!
Kungsandrottningen ska jag kall´na

Skulle få köpa en skiva nästa dag
Men då var hon inte där
Mina är som kons ljuver likna hon sina behag
Varenda kille skulle bli kär!

(Säg inget till Örnhjärta om det här - hon kunde missförstå och kanske oroa sig i onödan...)




Fri vers av claes fredelius
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius