Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarstrålars värme

Sommarstrålars värme

Oändlighet
Upp över horisonten

Nära intill
Ljudlöst, stillsamt

Likt en eld av lust
min kropp blommar ut

Energi
en dag till....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-28 10:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Varma rader så fint.......
2009-05-28

  Sturesdotter
Pepptalk i en mycket mycket mjukare form!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin