Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den det berör


Möten

 

plötsligt har något hänt

man har ''mött'' någon

man inte tidigare har känt

det fanns inga tankar bakom det

sprang möjligen fram

ur ökenartad ensamhet

 

så kan en människa man aldrig mött

betyda ljusning på en dag

när livstidsloppet känns så dött

hör man en röst ''hej det är jag''

 

hur kan man förklara

det här att bara vara

är väl så

om man inte låter

alla tågen gå

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-28 13:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Tåg ska man inte låta passera obemärkta....
2009-05-28

    Burre
Ja hur?
men det verkar bra att hoppa på de där tågen emellanåt :)
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP