Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett ögonblick!

Njut av stunden
kom in i min lek

Skratta, gråt, le
glädjen är så stor

Sakta sakta
prova

Tiden säger "NU NU NU"

Saker som ej tidigare fanns
dyker upp från ingenstans

Låt leken leka
låt tanken smeka

Någon som värmer
i lång tids färd
visar kärlek och vänskap




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 474 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 14:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
att våga släppa på kontrollen och ytan som skall vara så polerad och putsad
mer lekfullhet till folken!
och så mycket vackrare vi blir...
2009-05-28

  anits VIP
En underbar och tänkvärd text
2009-05-28

  Sturesdotter
Lekfullheten; tycker synd om människan som glömt denna viktiga sak...
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin