Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker (bävning)

 

Även om jag 
bara får känna
ekot av skalven
vars ursprung 
är i ditt hjärta

och
kontinenter
separerar oss

räcker det
för att hålla
mig levande
var dag
av mitt liv...

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-28 18:28



Bookmark and Share


  Ex¤animo
mycket fint... hjärtat bryr sig inte om avstånd...
2009-05-28

  Mr Lindemann VIP
i separat närvaro
finner vi varandra
i den andres du
har vi tillräckligt
för att nära in den del
som är vi
2009-05-28

  stella
Skön skrift!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP