Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Kärlek

 

Vår kärlek
handlar om
något annat

Som våren
föds den
ständigt

den är
vacker
den är
sann

Den letar inte
efter andra
är osjälvisk

Vår kärlek
handlar om
en strävan




Fri vers av Seasons VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP