Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder

 

Orden från dig
är bilder... 

Jag har aldrig
kunnat lyssna
utan att blicka
in i universum




Fri vers av Seasons VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-28 20:50



Bookmark and Share


  Aquarius
jättebra, så konkret på ett stort filosofiskt och känsloladdat sätt
2009-06-15

  Mr Lindemann VIP
Bär på meningen
inom mig om den
du är då jag finner
orden som befriar
oss genom att vi när
varandras varande
i Säffle
2009-05-29

    ej medlem längre
Du skriver kort.. koncenterat och på ett sätt som ger nya tankar.
Även i denna.
2009-05-28

    soffran
fin
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP