Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta (II)

 

Jag vill ha dig
i mitt hjärtas ask
eller i min hand

Någonstans.

Inte överallt
och ingenstans...





 

 

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-28 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP