Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon betyder

 

en vän betyder

mer än en annan

någon betyder

väldigt mycket

 

så mycket att

livet har kommit

att beröras

på ett nytt sätt

 

vad någon

kommer att betyda

kan man aldrig

förutse




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 23:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vissa går med skygglappar; dem är det synd om för ibland finns den där nya vännen på helt oväntade ställen!
2009-05-29

    eva m h
Så sant
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP