Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tystnaden kan kväva


Jag Saknar Röster

inga barn som pratar, och skriker...
ingen mamma som suckar och pratar..
ingen nicklas som frågar om jag ska med och röka
ingen som ringer...
förvisso mitt i natten...
men saknar röster..

Allt jag hör är datorns surrande,
mina egna klunkar från det halvljumna kaffet,
och den förbannade tystnaden...

Skänk mig ljud !




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 621 gånger
Publicerad 2004-06-11 01:35



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
*klampar i trappen, hoppar i sängen och på golvet, gormar, tjooar, suckar, skrattar och retas lite*

ja kan göra ljud om du vill-->just call me..

ja vet hur de känns, du formulerar dig bra...

såpass bra att jag längtar att få se mina småsyskon
och alla deras 3 956 843 olika vänner och kompisar! ;D

jag vill ha ljud!!
2006-01-25

  Hans w-art Westlund VIP
ofrivillig tystnad är brutal...bra skrivet
2005-05-07

  Hanna Hansson
"Skänk mig ljud" Läste jag och satte genast på Mp3-spelaren.

kan känna precis likadant.
2004-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin