Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iaktagelser under bak ;)


Jag har ett hål i häcken

Jag har ett hål i häcken...
ja du vet det där gröna
där bladverk möter bladverk

Ett hål i häcken och
damm i näckrosdammen
som aldrig tycks bli färdiggrävd

Idag degade jästen över bordbaket
kakade in kaklet kletigt

Men de små franskor och fransyskor
blev gyllene
etthundrasjuttiofem grader

sjungom studenten
gravar lax, bakar paj och däremellan

kavlar ut ordkakor i cyberugnen
Hjorthornssaltar, bikarbonatar
text på tillväxt




Fri vers av prima donna
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 15:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
smile..så kuligt och snyggt du brukar orden!!!

början : iakttagelser under bak och hål i häcken
fick mig att fnittra till..hoppas jag inte misstog mig på
att en viss udd var meningen där..

superbt!!!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

prima donna