Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så en kväll



Jag har aldrig varit såhär

Aldrig betett mig såhär

Aldrig önskat att han satt bredvid mig
och inte halva sverige bort




Övriga genrer av I Reformed
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-05-29 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed