Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp alla känslor... låt dig följas


Hon finns där när du sover

Ta en sista kaffeskvätt
Tänd din cigarett
titta bort mot sängen
där ni bruka ligga tätt

tänk på alla minnen
tänj på dina sinnen
titta sen på tändaren
den låga där som brinner

Se glöden på din topp
av cigaretten som du fått
det är som liknelser
inte alltid är det gott

Men känn nu kaffets smaker
och håll dig ännu vaken
minns hur fin hon var
där hon bruka ligga naken

Gå till sängen kant
och sätt dig där och tänk
på alla glada minnen
som den vackraste har skänkt

Ge nu upplopp för din känsla
och släpp skallen ifrån fråger
lägg huvudet mot kudden
hon finns där nu när du sover




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 731 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2004-06-11 01:53



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
....saknar henne så.....
2006-06-09

  Svartvit dröm
jag vill ge dig en 10poängare för denna!!

jag blev tyst och stum..

fantastisk! jag blev helt mållös...
2006-01-25

  Serafisk
Fan va fin denna var vännen... Meep... Trårar i ögonen ffs!
2005-02-11

  Hanna Hansson
Bra dikt tycker jag :)
2004-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin