Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

…avgår om några minuter


Ögats oliv grumlas
och avståndet
röjer tystnaden

En millimeter per år
där bron
gick av

Hinner aldrig fram
men kistan är packad

Invägning och väntan

Sista slaget

innan klockan i finrummet stannar





Fri vers av Åsa Pyke
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-29 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke