Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens kärlek ^

En kyss genom luften
men finner inga läppar
att förena sig med
mellan två som älskar så.
Varför min älskling
vill du inte ha mina kyssar,
min kärlek.
Jag älskar dig
ändå väder du mig ryggen.
Är inte vår kärlek
mer värd än allt annat i världen.

När vi möttes var som om
världen stannade för ett ögonblick.
När jag ser dig idag
är det som om detta ögonblick
fortfarande existerar.
Jag är i tron att vår kärlek
ännu förenar oss.
En kyss sätter inte fängsel
på friheten den är även gemenskap.
Världen som den ser ut
förtjänar en kyss eller två

Kärleken jag en gång upplevde
är en kärlek jag känner
i den evighet
som vi båda existerar i.
En evighet
som vi alla är en del av.
Skulle du fly undan
dina känslor
finns jag alltid på en plats
där du kan nå mig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-29 15:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket, mycket vackert och berörande
2009-05-29

    soffran
vackert
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP