Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linda mitt hår

 

Linda mitt hår långsamt
med dina varma händer
smek det och tillåt dig
dessa väntande bränder

Låt det rinna som vattenfall
över dina nakna bröst
ge ett ansikte åt längtan
och begäret en röst

Låt det falla över din hud
som guldregn över
het ökensand
linda det hett runt
din längtande hand

Tvinga det varsamt mot
vår nyvattnade jord
andas tungt mot mitt öra
kärlekens lätta ord
vad mina sinnen vill höra

Skaka min kropp med
smeksamma andetag
le månsken in i mitt hjärta
känn pulsen som är jag
Erövra min eftergivna kropp
i nattens flämtande låga
klä av mig naken utan
att tala eller fråga




Fri vers av SeXara
Läst 638 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-05-29 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow, den här kan jag läsa om många gånger! Varje stycke är komplett och jag törstar efter att läsa nästa, slutet som en fin liten explosion som lämnar läsaren i fritt fall. Ohh jaaa.
2011-05-17

    johanni
Härlig läsning som vanligt.
/Johanni
2009-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Texten läsaren
berör, genom orden
man känslan hör
hur den rör, vad den gör
därför rosor jag för er strör!
2009-05-29

  Kvarlämnad
Fenomenalt!
2009-05-29

    soffran
vackert
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara