Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bjartar nætur ljósar fugl sem lætur hátt um bjarta nátt


miðsumar

Röðull rennur í ægi
við fagurt sólarlag
Fugl syngur við bæi
fínann fagran brag




Övriga genrer av hver
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-29 17:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så fint skrivet
om midsommar!
Jag förstod lite
men inte allt
Med att rödull
var sol lät så
vackert! Precis
så kan solen se
ut när den går
ner i väst! Exakt!
Ibland låter isländska
som gotländska!!!
2009-06-08

    gufa
fínt og flott rím


Ljósar bjartar nætur loga
löngun til að liggja úti
bíða og hlusta kona
heyra í haus af strúti
ástin ein á bjartri nótt
barma bera úti
í bjartri dögg
sjá höfuð af hrúti
me mee úff lúti
uu ú ú ú
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

hver