Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stríð vegna bilunnar Ppp


sár

Tár
tár.
Heyrn
fólk
tætt
á sál
líkama
Blóð
hvað
hver
Fara

gufa.




Fri vers av hver
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-08-18 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hver