Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu, snälla

nu, snälla
nu kan vi känna livets
lockande puls

slag som får förväntningarna
att vibrera

nu
susar vi mot centrum
allt medan solen
går till reträtt
ett vingslag till
kan vara början
på den stora drömmen
- du gömde den
vid en brinnande horisont -

sök dig till
tålamod, ur böcker och
musik
dunstar dina bekymmer
på det blanka papperet
flyter förskräckelsen
ut

all tid blir dig berövad
dagar och nätter
försvinner
och kvar
står du frågande;
Varför vill aldrig ivern
gå sin väg?

snälla, nu




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon