Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodets flod

Jag blöder för er
så som ni skall blöda för mig

Se mitt lidande
för jag ser ert

Känn min smärta
så som ni känner er egen

Se vad sköldarnas barn bär med sig
En tomhet i frid
du är ett barn av luft

Vindar sveper oss närmare
Vi lyssnar till vågornas symfoni
vishetens ord dolda däri

En blodets flod
ebbar ut till en porlande bäck
Handfast finner vi fäste i jorden

Fåror av liv vecklar ut sig
Våra rötter klamrar sig fast
och äntligen kan vi finna ro




Fri vers av Larspers Kristoffer Berglund
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larspers Kristoffer Berglund