Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina spår


I vilsam stillhet
plockar hon tankfullt
upp de ljusa hårstrån
du lämnat efter dig

spår av din skönhet
mjukt mellan hennes
lekande fingrar
medan kvällsolen
dränker himlen med
sin röda parfym




Fri vers av SeXara
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-29 21:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Spår av hår ger
fantasin mer och
man ser av vad
man vill ha mer...
2009-05-29

    Burre
mmmm hårstrån kan verkligen få tanken att vandra..
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara