Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde jag ringa mamma?

förströelse
i timmarna
som bara blir
senare och
senare

borde jag ringa mamma?

det räcker inte längre
att "bara"
tysta ned
och
det finns inga förklaringar
bara fakta

borde jag ringa mamma?




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon