Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har en alldeles säregen nakenhet

du har en alledles säregen nakenhet;
stående mitt på den stora scenen
när du talar
högt, långsamt, snabbt
och fortfarande,
fortfarande,
ute på jakt

men du,
det börjar mer att likna ett maraton

uttorkad
på sinnelig
tanke och nej,
du säger nej,
till att med gemensam kraft
hålla barrikaderna låsta
inatt

du har då en säregen nakenhet

helt, ursäkta mig,
men nu är du
helt bar
och bit för bit,
steg för steg,
tar sig nu härifrån
tills det som var där
och då
är allt
som finns kvar

du har en alldeles säregen nakenhet




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon