Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tentor och olycka


Skjut mitt hopp i sank

Dränk mina tankar i bensin

Dressera mina drömmar

Våldta min självkänsla



Mellan ord och meningar, verb och akademiskt skitsnack

Så sitter jag ändå som en tolvårig nykär fåne



Jag tycker att det är lite fint att erbjuda dig en egen måne

Att jämföra dina ögon med smaragder

Och jag vill fortfarande älska med dig i Afrikas svarta nätter



Men ta mina tankar

Mina hopplösa stunder är förevigt dina

Förfölj mina stråk av glädje

Men lämna för helvete 20 kronor till bussen....




Fri vers av Sergej
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 00:05



Bookmark and Share


  *Anna*
älska med dig i Afrikas svarta nätter... är det vackraste någonsin...
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej