Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kvar!

känslan
starkare än någonsin

Andetag som lämnar spår
bland skakande händer

Jag greppar hårdare....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 397 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-30 06:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Kärnfull text; känner ditt hårda grepp!
2009-05-30

  Suzy med punkterna
Mycket fint i ett litet format känns orden ibland större.
2009-05-30

  Junitvillingen
Åhh, denna är en riktig pärla ju! Så vackert formulerad dikt med ord som känns i det djupaste djupa inom mig. TACK för att du delar med dig:-) Och härligt att du är kvar, * s *!
2009-05-30

    leelee
Känns trygg....
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin