Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Njutningens lättnad

 

katten lägger sig

tillrätta i solen

hunden  i soffan

båda njuter

 

för den som har värk

är njutning de

små stunder när

värken lättar

 

alla söker vi njutningens lättnad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 10:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Njutning...lyxen i livet

(katten verkar vilja ut på promenad...lat jäkel)!! :O)
2009-05-30

  Njord
Jag skrattade gott åt bilden. Så härligt med katter!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP