Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Ro

 

här är tuffa tider

ensamhetsöknen är

krisartat svår när hälsan sviktar

men

 

ändå har själen

hittat en

rofylld vrå

att sitta i




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-30 11:44



Bookmark and Share


  Hans Christian
Bild och text samverkar till ett litet mästerverk ! Bravo.
2009-05-30

  * Ammi *
Bara så underbart! Naturen läker oss, det vet jag !!
vacker bild dessutom
sitt i ro, meditera lite och sjung!!
2009-05-30

  genni VIP
Fin poesi med vacker vy, härlig bild.
2009-05-30

  Sturesdotter
Dina foto...man häpnar varje gång!

och att hitta en egen vrå; den bästa av världar!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP