Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även dig

 

Jag kan älska alla
så även dig...

I ögonvrån syntes
en stilla natts ljus
och en vag dröm

Blixtar från tider
som aldrig tar slut
eldar i vår väg

Men det är bara
för att jag kan
älska alla

Så även dig...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP