Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va hon snygg



Kille



Jag vart


våldtagen


igår



Ere sant


shit va


hon snygg



Nej han


var


skäggig



Åh fan


gör det


ont



Ja riktigt


ont










Fri vers av blaite
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-30 15:46



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
aj, aj, aj...

det värker emellan läpparna...
2009-06-12

  Suzy med punkterna
ännu ett mästervärk som smärtar
2009-05-30

  Junitvillingen
Åhh, starkt och gripande så det smärtar!! Du lyckas få till de mest berörande texter - hur korta de än är så innehåller de SÅ mycket.
Briljant skrivet!
2009-05-30

  Sturesdotter
Utsatthet...
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite