Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mönsterpassning


Jag har tapeter
utan mönster
men många bilder
ser jag där

Att ligga stilla
och bara titta
det är en syssla
som är mig kär

Se
en fisk
som slår i ytan
och där står trollet
som spanar fram

Där är vassen
kring älvors byggen
och där bor ugglan
uti en stam

Korpens vingar
och svarta öga
står på väggen
här mittemot

Om det är galenskap
för mig det kvittar
mot detta söker
jag ingen bot





Fri vers av Åsa Pyke
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 16:45



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att bara finnas till och bejaka det som är
då med ens andra blir en kär

Att vandra tyst men vaken längst livets väg
ger en fröjdefull stillhet att ösa kraften ur
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke