Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kontrollerar världen och dess framtid?

Kontrollerar du och jag världen och dess framtid?
Kontrollerar politikerna världen och dess framtid
Kontrollerar WTO eller IMF världen och dess framtid?
Eller är det någon annan som kontrollerar världen?

Vad anser du?




Fri vers av ramsesII
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag kontrollerar min egen värld med hjälp av egen önskan, viljan och drömmar...
2009-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Frimurarna försöker. De är via EU med och bereder vägen för världshärskaren, Antikrist.
Men Jesus har redan vunnit seger och den slutgiltiga triumfen tillhör Honom.
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII