Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buzzcocks

just de här timmarna, ikväll
glömmer jag allting -

jag är fortfarande ung, igen
och igen
understryker du att
jag släpper taget
lite för lätt

det surrar
på stan

nu har alla
fått upp ögonen för
de drömmar jag har
och de mål
jag aldrig någonsin haft

jag håller mig flytande
men det börjar bli svårt

att höra dig genom oljudet




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 19:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett av de allra bästa banden som någonsin existerat!!!

Superbt att kalla dikten "Buzzcocks"!!!

Det är aldrig någon som får upp ögonen vare sig för mig eller mina drömmar.
Man stänger dem snabbt när jag kommer i närheten.
Men Buzzcocks finns alltid kvar.

"What Do I Get?"
"I Don´t Mind"
"You Say You Don´t Love Me"
etc
etc
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon