Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan

 

Jag var rädd
för styrkan

för jag trodde
den kom av dig

vara beroende
som av solen

kanske slockna
när du sticker

Men jag har insett
att jag har elden
i mig och att den
brinner, brinner
.

helt utan dig

och av en tro

som aldrig dör























Fri vers av Seasons VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-30 23:02



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...det här var en riktigt fin text...
kraftfull och stark...
man blir glad!
2009-11-05

  Aisha VIP
...det här var en riktigt fin text...
kraftfull och stark...
man blir glad!
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP