Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir bra till slut

 

Om jag kan stiga upp
trots en bruten vinge
måste jag en dag
kunna flyga...

Om mitt hav är friskt
ännu fyllt av sötma
måste jag kunna
skölja ned även detta
en dag...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-30 23:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är så en ralistisk text försöker återge verkligheten
utan att göra en omskrivning av den
det lyckas du med
tack för läsningen
2009-10-02

  Eva Langrath VIP
En tankfull text som väcker hopp
2009-07-19

  Mr Lindemann VIP
Du skriver så att hjärtat brister

att sötman vidmakthålls med rätt inställning tror jag på
2009-07-12

  Aquarius
enkel och underbar!
2009-06-15

  Fredric
Även om änglars vingar är brutna, så kan vi flyga med vår tro...
Bra skrivet...
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP