Det är ofattbart den dag då man inte längre har en mamma.
Den dagen förändras man . . . . ." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ofattbart den dag då man inte längre har en mamma.
Den dagen förändras man . . . . .



Mors dag mamma

 

du och jag mamma

liten tulta ska lära sig plocka blommor

till mors dag har du alltid fått

mina egenhändigt plockade

 

jag saknar dig så

du och jag skulle ha gjort

picknick idag mamma

jag struntar i picknicken

 

ska lägga rosor till dig

i minneslunden och

du vet att mina finska rosor

blommar för dig just nu

 

du och jag mamma

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-31 00:48



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Helt bedårande foto!!! Kom av mig innan jag kunde börja läsa....
Mamma...ja, en sådan sätter spår inom en...
2009-05-31

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-05-31

  * Ammi *
fina tankar till älskad mamma ..
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP