Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprudlandes i natten!

Vandrar sakta
smakar på kvällens sötma

Mörkret ligga stilla
innan dagens gryende sol

Det glittrar i luften
vi får vara mer

Världen är upp och ner
vad härligt det sprudlar i magen......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-31 07:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Världen är upp och ner;=) Härlig poesi!
2009-05-31

  Sturesdotter
Den där glad-känslan...härligt förmedlad!
2009-05-31

  Junitvillingen
Den första text jag läser denna soliga söndagmorgon är din underbart skrivna pärla. Vilken njutning den är - och rubriken gnistrar det också riktigt mycket om! " Waow " min vän - otroligt vackert:-)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin