Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom närmare


Idag är jag feberhet
nedbäddad

slumrar
på gränsen
till det omedvetna

Jag har behov
av en gemensam nämnare

Se nu:

jag vänder dig ryggen


det är en inbjudan






Fri vers av Åsa Pyke
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-31 09:42



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Gillar det kluvna i texten. Bra skivet
2009-07-14

  Sturesdotter
Dolda budskap...
sinnligt!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke