Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när jag stod på min balkong såg på månen


MÅNEN

Jag stod där på min balkong
sent igår kväll

Lördag hade nästan blivit söndag
luften var klar och ljummen, det var
så underbart skönt

Jag hörde röster från glada människor
såg skugan av någon, som var ute på
sin tomt, rastade en hund som hördes
glad och sprallig

Ungdomar gick förbi på vägen, skrattade
och sjöng något jag aldrig hört, hörde
och såg deras glädje

En teve stod på i en lägenhet i vårt hus
hörde ljudet, såg skenet ifrån den

På himlafästet syntes månen gul och
vacker

Halv var den men ack så vackert det var
när dess sken kom till mig på balkongen

Jag stod där tänkte på alla orättvisor och
besvikelser

Inom mig sa jag till mig själv, glöm allt
gå vidare, inget blir bättre för att du blir
ledsen, arg och bitter



anits 31 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 11:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Inom mig sa jag till mig själv, glöm allt
gå vidare, inget blir bättre för att du blir
ledsen, arg och bitter"
Levnadsvisdom som Du delar med Dig här.
2009-06-07

  Maria T
En sen kväll i månljus.
Fina tankar
2009-05-31

  Larz Gustafsson VIP
En underbar tanke.
I mitt fall svår att omsätta i praktiken.
Hoppas du lyckas bättre.
Vi har emellertid, tack och lov, båda tillgång till Guds nåd, eftersom vi tror.
Jag var själv ute sent natten till i dag.
2009-05-31

    ej medlem längre
Fina tankar under månens sken!
2009-05-31

    ej medlem längre
Nej bra om man kan glömma så mår man bättre! fin text!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP