Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solarisk eklips

 


inga stjärnor

kan någonsin

tonsätta drömmar

ingen annan sol

kan bränna hud

liksom du

 

 tyget är blått

mitt hjärtas skinn

överhängd på dina axlar

och du

spinner trådar av vackra moln

leker med ljusringar

kring mina pupiller

 

du

min alltid solariska eklips

det är just i din tysta närvaro

som tiden flyr

från rummet

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-05-31 21:48



Bookmark and Share


  Julio VIP
Otroligt snyggt skrivet
2010-11-09

  aol
dom tre sista raderna mästerligt vännen,
2010-10-12

  Mr Lindemann VIP
Bra text att nå in i en kall regnig dag som denna

är då vi når salar av ensamhet
i skrymslen
av den andre
2009-08-12

  Fånga dagen
mycket vackert ihopspunnet
applåd
mvh Anna-Karin
2009-06-01

    Melona
ibland skriver du
så att världen stannar
mig,


och jag tror precis
det är vad jag behöver emellanåt
som att landa

hey
sakta ska det gå
som en liten snigel...

fint detta.
allvarligt vackert
och enkelt

din poesi
är fin!
2009-06-01

  Lena Själsöga Keijser
eklips

ett av de vackraste orden
livet i ordet

bilden
så underbar

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2009-06-01

  Elaine.S VIP
Det här kändes sällsamt vackert att läsa
2009-06-01

  Ulf Lagerholm
jag fastnade speciellt för;


"det är just i din tysta närvaro

som tiden flyr

från rummet"



tre mycket goda rader
2009-05-31

  Aida*
majestätisk
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP