Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror du var min Revolution


-
Varför kunde jag inte lägga mina ideal åt sidan längre?

Jag ville så gärna göra något för mig, för min skull!

Men slagord och ilska över systemfel känns själlöst



Jag tror att du var min Revolution

Mitt gerilla krig

Min livsuppgift



Jag har fått en större argumentations arsenal

Jag har breddat mina perspektiv

Men ibland, så slänger jag lystna blickar på de som ska gifta sig


Jag tror fortfarande på En själsfrände

Mitt hjärta värker

Min själ är tom och förtvinad


Jag tror du var min revolution.... Och jag förlorade...




Fri vers av Sergej
Läst 542 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-31 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna dualism, som sliter oss i stycken!

Du beskriver väldigt väl denna kamp.

Men du - varför antingen/eller - varför inte både/och?
2011-02-20

  etthjärtaäralltidrött
en väldigt vacker titel till en fin text.
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej