Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tillåta ta emot

.


Du sa att jag bara behöver säga till

Jag kommer aldrig kunna be dig
så svårt att låta andra ge mig

men du tror att jag inte vill
för att jag inte sagt till




Fri vers av Mejja
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-09-24 14:16



Bookmark and Share


    carimba
våga ta emot, och våga be om stöd kan vara väldigt svårt, men viktigt att lära sig
2005-10-26

  Rachel Roth
...att ta emot, att det ska vara så svårt...men så är det ju för den som inte blivit van..och kanske inte tror att hon/han är värd det goda och kärleksfulla.
2005-09-26

    Camapani
mycket bra tycker jag att du framför den enorma önskan och villigheten till att vara självständig men samtidigt behövande..tillåtelse och acceptans att man själv ibland behöver ta emot, och inte alltid behöva ge.
problemet är bara att det är ju så mycket lättare att ge/ Tack!
2005-09-24

  The Stargazer
Ja, ibland kan de vara svårt att be om saker. En fin dikt, snyggt upplagd och med enkla men alltid lika effektiva rim. Men jag tycker tredje raden låter lite konstig, det kanske skulle hjälpa om man klämde in ett "att", såhär: "så svårt att låta andra ge mig". Eller är det bara jag som inte fattar?
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja