Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖPPNA HJÄRTAT FÖR EN NY DAG!

Färgsprakande ord och strofer
på denna sida förgylls de flestas liv

Allt är inte gyllene som guld
men endok betydelsefullt

Människor är som toner
ibland i moll ibland i dur

En mjuk röst, ett ord till tröst
en hjälpandes rad gör en glad

ÖPPNA HJÄRTAT FÖR EN NY DAG




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-01 07:01



Bookmark and Share


  anits VIP
En dikt som förmedlar glädje
2009-06-02

  Gisela Nordell
ja idag var en fin dag
att öppna hjärtat till!
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Ja så lite behövs egentligen för att glädja någon.
Mycket fin text som jag tar med mig och försöker leva efter.
2009-06-01

  Junitvillingen
Sista raden knyter ihop din vackra dikt och visst är det så - att har vi bara ett varmt och öppet hjärta och sinne, så kan varje dag bli till en njutning - för både oss själva och andra. Tack för fin morgonläsning:-)
2009-06-01

    leelee
:-)
Ja, på denna sida finna mycket att plocka...och att så...
Blev glad av din text!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin