Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre frid

Ett lugn omvälver mitt sinne
ro har landat i min själ

Allt känns stilla och skönt
mitt inre har funnit frid

Den oro som fanns
känns så långt borta

Livet kan verkligen
kasta en upp och ner

Men som en katt landar
man ändå på stadiga ben

Livet är allt bra skönt ändå
så försiktigt vandrar jag vidare




Övriga genrer av Glensan
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-02 07:42



Bookmark and Share


  systra
När den efterlängtade ron äntligen kommer, så orkar man ta sig igenom det jobbiga som kanske dyker upp senare...

livet gör krummsprång!! Rätt skönt... Kanske iaf...
2009-06-15

  Junitvillingen
Ja, visst är väl livet helt underbart trots mörka moln som skymmer sikten emellanåt...mjukt, fint skrivet.
2009-06-11

  sulimaa
Så fint beskriver du livets små krumsprång....vacker text!
2009-06-07

  Suzy med punkterna
Skönt lugn andas orden
2009-06-05

    sunnanvind
Skön tillförsikt i denna text...

Livet är allt bra skönt ändå
så försiktigt vandrar jag vidare

Vittnar om att annat föregåtts av av detta lugn, så jag hälsar dig lycka till på din nya vandring...
2009-06-02

  En strimma av guld
Att hitta sin inre frid är en styrka. Skönt att du lyckats.
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan