Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig...



Ålar mig in...
igenom
ut,
ur brustna hjärtats djup
hör rör berör
älskar dig...livet ut.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 11:04



Bookmark and Share


  Glensan
Oerhört känslofullt och vackert
2009-06-11

  Nikolina
oerhört fin
2009-06-05

  Suzy med punkterna
Underbar känsla
2009-06-02

  Junitvillingen
" Grandios "!! Hur vackert och häftigt som helst. Denna dikt är i mina ögon en riktig PÄRLA:-)))
2009-06-02

    leelee
Âlar hit och dit...omslingrad...sâ fin bild jag fâr!
2009-06-02

  issac.a.m
älskar dig..bara de här orden,dödar mig
så vackert...
2009-06-02

  kärleks ängel
så älskvärd!!
2009-06-02

  Sturesdotter
starkare kan man väl inte känna!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin